Vervangend vervoer huren Sittard

Heeft u vervangend vervoer nodig in de regio Sittard? Al geruime tijd biedt A&B Verhuur de passende oplossing voor particulieren en bedrijven die opzoek zijn naar naar hoogwaardig vervoer tegen aantrekkelijke prijzen. Een busje huren in Sittard is nog nooit zo simpel geweest. Door ons uitgebreide wagenpark en heldere voorwaarden kunt u al binnen enkele minuten onderweg zijn. Tevens worden al onze voertuigen door ervaren technici regelmatig onderzocht en onderhouden. Ook zijn al onze voertuigen altijd rookvrij en voorzien van airco. Al deze elementen dragen bij aan een comfortabele en zorgeloze rit.

Geschikt voor veel doeleinden

Het kan voorkomen dat u in een situatie zit waarbij u nood heeft aan vervangend vervoer. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing. Hierbij kan het handig zijn om in het bezit te zijn van een bestelbus met een grote laadruimte, of wanneer u in Limburg op vakantie bent en niet over uw eigen auto beschikt maar toch vervoer nodig hebt. In deze en nog vele andere situatie’s is een huur-auto vaak de juiste oplossing. Of u nu kiest u voor een praktische bestelwagen, of voor een comfortabele personenauto, Bij A&B Verhuur helpen wij u graag op weg!

 

Een busje huren in Sittard bij A&B Verhuur

Vanwege onze heldere en korte voorwaarden wordt het huren van een busje in Sittard een fluitje van een cent. U kunt al binnen enkele minuten onderweg zijn in een van onze handige busjes. Ook het huren van personenauto’s doet u snel en eenvoudig bij A&B Verhuur. In ons uitgebreide wagenpark bieden wij u diverse hoogwaardige personenauto’s aan met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Heeft u vragen over een van onze voertuigen? Laat het ons dan snel weten!

A&B Verhuur staat garant voor de volgende diensten

  • Verhuur van bestelbusjes en bedrijfswagens
  • Verhuur van personenauto’s
  • Bovag garantie
  • Verhuur tegen aantrekkelijke prijzen

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u een busje huren in Sittard? Kom dan snel naar A&B Verhuur. Dagelijks staan wij voor u klaar om u zo snel mogelijk te voorzien van hoogwaardig vervoer. U kunt contact met ons opnemen via de e-mail op: info@a-bverhuur.nl. Of telefonisch contact met ons op via: 045-7370057. Ons adres is: Wijngaardsweg 62 De Vranck, 6412 PJ Heerlen. Het is tevens ook mogelijk om uw busje of auto te reserveren, dit kan echter alleen telefonisch!

Graag tot ziens bij A&B Verhuur!

You should be patient and learn more right here permit them to do exactly what they do best.