Goedkoop een busje huren in Heerlen

Wilt u goedkoop een busje huren in Heerlen? Dat kan bij A&B Verhuur! A&B Verhuur is dé specialist in het verhuren van diverse personen- en bedrijfsauto’s. A&B Verhuur hanteert de scherpste prijzen in de regio Heerlen, wij maken het hierdoor voor iedereen mogelijk om bij ons een auto of busje te huren. In ons uitgebreide wagenpark zult u altijd het voertuig vinden dat het beste bij uw situatie aansluit. Meer informatie over onze voertuigen kunt u terug vinden op onze website.

Dé specialist

Kiest u voor A&B Verhuur, dan kiest u voor top kwaliteit voertuigen, een uitgebreid wagenpark en uitstekende service verlening. Wij zijn niet voor niets dé specialist wanneer het aankomt op bestelbusje’s en personenauto’s. Al onze voertuigen worden door ervaren technici zorgvuldig onderhouden. Ook voorzien wij deze voertuigen regelmatig van een grondige schoonmaakbeurt. Al deze elementen dragen bij aan een comfortabele en veilig rit.

 

Altijd het juiste model

Een busje huren kan in veel situatie’s de juiste oplossing zijn. Wanneer u nieuwe meubels hebt gekocht en deze tot bij u thuis wilt krijgen of, wanneer u wilt verhuizen en een voertuig met een grote laadruimte nodig hebt. Zo zijn er nog veel meer situatie’s waarbij het huren van een busje de optimale uitkomst biedt. A&B Verhuur voorziet u van ieder gewenst formaat busje, dit allemaal tegen gunstige prijzen en met de beste service. Naast busje’s kan A&B Verhuur u ook voorzien van hoogwaardige personenauto’s. Deze kunnen van pas komen wanneer u dringend vervangend vervoer nodig hebt of, wanneer u in het Heuvelland op vakantie bent en u wenst hierbij een auto tot uw beschikking te hebben. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarbij een huur-auto of busje de juiste keuze is. Mocht u vragen over een van onze voertuigen hebben? Dan kunt u dit aan ons doorgeven via het volgende e-mail adres: info@a-bverhuur.nl

Waarom kiezen voor A&B Verhuur

  • De scherpste prijzen in de regio parkstad
  • Uitgebreid wagenpark
  • Bovag garantie
  • Voertuigen van hoogwaardige kwaliteit

 

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u een goedkoop busje huren in Heerlen? Neem dan snel contact op met A&B Verhuur. U kunt ons bereiken via de e-mail op: info@a-bverhuur.nl of telefonisch via: 045-7370057. Ons adres is: Wijngaardsweg 62 De Vranck, 6412 PJ Heerlen. 

Graag tot ziens bij A&B Verhuur!