Goedkoop een auto huren Kerkrade

Wilt u een auto huren in Kerkrade? Bij A&B Verhuur bent u hiervoor op de juiste plek. Door onze heldere en korte voorwaarden kunt u al binnen enkele minuten onderweg zijn in een hoogwaardige auto. A&B Verhuur hanteert de scherpste prijzen in de regio Kerkrade. Wij maken het hierdoor voor iedereen mogelijk om bij ons een auto te huren. Ons uitgebreide wagenpark van hoogwaardige auto’s bied voor iedere situatie de passende oplossing. Of u nu op zoek bent naar een praktisch bestelbusje of een luxe personenauto, Bij A&B Verhuur helpen wij u graag op weg!

Huur uw auto bij A&B Verhuur

Al ruime tijd is A&B Verhuur een begrip in de regio Kerkrade. Dit heeft o.a. te maken met onze aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding en uitstekende service verlening. Wanneer u huurt bij A&B Verhuur dan bent u verzekerd van een schoon en in een technisch goede staat verkerend voertuig. Ons team van gespecialiseerde monteurs zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt rijden in uw auto. Ook worden al onze auto’s grondig schoongemaakt, u stapt hierdoor elke keer in een schone en goede auto. Bij A&B Verhuur bent u verzekerd van top kwaliteit op alle flanken!

 

Voor elk doel geschikt

Wanneer een klus of situatie zich voordoet waarbij uw eigen vervoer niet de optimale uitkomst biedt, dan kunt u snel en eenvoudig vervangend vervoer huren bij A&B Verhuur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een verhuizing. In deze situatie zou het ideaal zijn als u beschikt over een bestelbusje met een grote laadruimte. Of wanneer u nieuwe meubels wilt kopen en u deze niet in uw eigen auto thuis krijgt. Voor deze en nog veel andere doeleinden biedt een bestelbusje of auto van A&B Verhuur de optimale uitkomst. U kunt op onze website ons gehele wagenpark bekijken. Heeft u vragen over een voertuig? Laat het ons dan snel weten, wij zullen u direct verder helpen.

A&B Verhuur staat garant voor de volgende diensten:

  • Verhuur van bestelbusjes en bedrijfsauto’s
  • Verhuur van luxe personenauto’s
  • Bovag garantie
  • Aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding

 

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u een auto huren in Kerkrade? Neem dan snel contact op met A&B Verhuur. U kunt ons bereiken via de e-mail op: info@a-bverhuur.nl of telefonisch via: 045-7370057. Ons adres is: Wijngaardsweg 62 De Vranck, 6412 PJ Heerlen. 

Graag tot ziens bij A&B Verhuur!