Bestelbus huren Heerlen

Als u tijdelijk betrouwbaar vervoer nodig heeft,  dan kunt u bij A&B Verhuur een goede bestelbus huren in Heerlen. Wij verhuren al geruime tijd met veel succes hoogwaardige bestelbussen aan bedrijven en particulieren die praktisch en goed functionerend vervoer zoeken voor een aantrekkelijke prijs. A&B Verhuur kent aantrekkelijke en eenvoudige voorwaarden. Al onze bestelbussen zijn van recente datum en worden door onze ervaren technici regelmatig nagekeken op mankementen. Zo kunt u bij A&B Verhuur steeds rekenen op maximale kwaliteit op alle fronten! Of u nu kiest voor een praktische bestelwagen of een comfortabele personenauto, bij A&B Verhuur helpen wij u graag op weg!

 

Voor vele situatie’s geschikt

Soms kan het huren van een auto of bestelbus een handige oplossing zijn. Bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen en nood heeft aan een bestelbus met grote laadruimte om uw spullen in te vervoeren. Tevens zijn al onze bestelbussen uitgerust met een trekhaak, hierdoor heeft u de mogelijk om een aanhanger achter uw bestelbus te koppelen. Ook bieden wij u hoogwaardige personenauto’s aan. Wanneer u tijdelijk niet beschikt over uw eigen auto kunt u snel en eenvoudig vervangend vervoer huren bij A&B Verhuur.

 

Hét verhuur bedrijf in Parkstad

Wanneer u kiest voor A&B Verhuur, dan kiest u voor hoogwaardige bestelbussen tegen de scherpste prijzen in de regio! Met onze korte en heldere voorwaarden wordt een bestelbus huren in Heerlen een fluitje van een cent! Voor u het weet bent u al onderweg in een van onze praktische bestelwagens of busjes. Ook een personenauto huren in Heerlen doet u gewoon bij A&B Verhuur. In ons gevarieerde wagenpark heeft u de keuze uit diverse hoogwaardige auto’s met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhoudig. Voor meer informatie of actuele prijzen kunt u terecht op onze website, of neem contact met ons op via het volgende e-mail adres: info@a-bverhuur.nl

Waarom kiezen voor A&B Verhuur

  • Huren van hoogwaardige auto’s tegen scherpe prijzen
  • Ruim wagenpark
  • Heldere voorwaarden
  • Wij zijn aangesloten bij de Bovag

 

Vrijblijvend contact opnemen

Voor het huren van een bestelbus in Heerlen tegen aantrekkelijke prijzen komt u naar A&B Verhuur! Neem contact met ons op via de e-mail op: info@a-bverhuur.nl. Of neem telefonisch contact met ons op via: 045-7370057. Ons adres is: Wijngaardsweg 62 De Vranck, 6412 PJ Heerlen.

Graag tot ziens bij A&B Verhuur!

They become accountable achieving literary diagnosis and do the assignments.