Eenvoudig uw auto huren Sittard

Kiest u ervoor om een auto te huren in Sittard? Dan bent bij A&B Verhuur aan het juiste adres. Al geruime tijd zijn wij een begrip in de regio Sittard wanneer het aankomt op het verhuren van personen -en bedrijfsauto’s. Ons wagenpark is uitgerust met diverse voertuigen van hoogwaardige kwaliteit. Hierbij komt dat wij deze aanbieden tegen de scherpste prijzen in de regio Sittard. Meer informatie over onze voertuigen vind u terug op onze website.

Een auto huren nabij sittard bij A&B Verhuur

Wanneer u voorzien wilt zijn van een hoogwaardige auto tegen aantrekkelijke prijzen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door ons team van ervaren technici zult u altijd in het bezit zijn van een auto die in technisch goede staat verkeerd. Ook comfort en hygiëne spelen bij ons een grote rol. Al onze auto’s en busjes zijn rookvrij, voorzien van airco en worden regelmatig schoongemaakt. Al deze elementen zorgen voor een zorgeloze en comfortabele rit!

auto huren sittard

Snel en goedkoop een auto huren bij AB-Verhuur

 

Voor vele doeleinden geschikt

Een huurauto is voor vele doeleinden geschikt. Wanneer uw eigen auto defect is en u snel vervangend vervoer nodig hebt of, wanneer u vanuit andere delen van het land naar Zuid-Limburg op vakantie komt en u graag voorzien wilt zijn van een auto. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarbij een huurauto de optimale uitkomst biedt. Ook wanneer u wilt beschikken over een grote laadruimte bent u bij ons op de juiste plaats. In ons wagenpark bieden wij diverse bestel- en bedrijfsauto’s aan. Vanwege hun grote laadruimte zijn onze busje’s uitermate geschikt bij bijvoorbeeld een verhuizing. of wanneer u nieuwe meubels wilt kopen en deze niet in uw eigen auto passen.

A&B Verhuur staat garant voor de volgende diensten:

  • Verhuur van personenauto’s
  • Verhuur van bedrijfsauto’s
  • Bovag garantie
  • Huren tegen de scherpste prijzen

 

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u een auto huren in de omgeving van Sittard? Neem dan snel contact op met A&B Verhuur. U kunt ons bereiken via de e-mail op: info@a-bverhuur.nl of telefonisch via: 045-7370057. Ons adres is: Wijngaardsweg 62 De Vranck, 6412 PJ Heerlen. 

Graag tot ziens bij A&B Verhuur!